Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] - 600slotów - [Dark-Games] - [Serwer Parkour + MobArena] - [Świetna rywalizacja!] - [Już niedługo!]

Shaviq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozemy otworzyc serwer, ale tylko z kilkoma mapami, piszcie w komentarzach czy chcecie, chwilowo sa tylko 4 mapy EASY i jest juz mob arena.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Uwaga, otworzyłem serwer mozna wbijac lecz mowie ze jest on w budowie i jest tylko kilka aren;>

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

@UP

Nie mógłbym, ty już wiesz co zrobiłeś;>

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

No powiedz mi co zrobilem? to ty psules robote moja i Spooginatora (osadnikow) i banowales kazdego po kolei,kickowales wiec ja nic nie zrobilem

Sorry, zapomnialem o trollowaniu kazdego.

Opublikowano

Chociarz dodaj mnie na wl, jak serv wystartuje bo gram pod innym nickiem (SilentKyle) i daj mi zamiast moda to Svipa. bo na tym servie pomagalem a teraz bana za nic dostalem.
Opublikowano

Po co 600 slotow?

Nie zapelnicie serwera - takie moje zdanie..

Jaka to maszyna? Bo moze uciagnie z 100 slotow?

Cześć.

Opublikowano

@UP

Trudno , Nie szukamy budowniczych i ten serweer jest moj nie shaviego ;)

Zapraszamy.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Dodasz mnie do wl. nick (SilentKyle) bo grac nie moge przez tego bana.. chociarz daj mi grac na tym servie a nie.

Nie musze miec moda, chociarz vipa za pomoc na dawnej edycji przy spawnie itp.

Opublikowano

@Up okey. WL jest off.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

Czekamy na was.

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

@UP

My budowalismy jak wy skakaliscie, gracxzom sie podoba, niestety, blad bukkita jeszcze dziala i co jakis czas java pada. Serwer dziala ;)

06695547991860648594.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...